Direct la continutul paginii »

Alex Comert Si Servicii SRLVa invitam sa vizitati obiectivele turistice din aproprierea locatiilor noastre: Castelul Peles si Pelisorul din Sinaia, Casa memoriala George Enescu, Casa lui Cezar Petrescu, Castel Bran, Cetatea Rasnov, Muzeul de Vanatoare de la Posada, s.a.

Societatea ALEX COMERT SI SERVICII SRL, are sediul in orasul Jibou, si presteaza servicii turistice de calitate inca din 1991. Intreaga echipa manageriala care va face sederea cat mai placuta in oricare dintre locatiile complexului, este formata din persoane cu inalta calificare profesionala, si toti dau dovada de seriozitatea specifica ardelenilor.

Clientii benefici aza de servicii ireprosabile, staff-ul nostru managerial monitorizand in permanenta gradul de satisfactie al acestora.

Complexul Turistic Alex va ofera prin cele 3 locatii disponibile o gama variata de servicii turistice. Pensiunea Restaurant Alex din Sinaia (cu specific unguresc) atrage in fiecare an o multime de turisti ce petrec la noi clipe de neuitat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alex Comert Si Servicii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alex Comert Si Servicii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alex Comert Si Servicii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.