Direct la continutul paginii »

Prest Alim Sid SRLPensiunea Stadion dispune de 14 camere , din care 12 camere cu 2 paturi separate si 2 camere cu pat matrimonial , in total 28 locuri.

Fiecare camera este dotata cu baie cu cabina cu dus , TV color prin cablu,internet wireless (gratuit).

Dotat cu o bucatarie ultramoderna , conform normelor internationale , restaurantul va pune la dispozirie un meniu bogat in preparate romanesti pe gustul tuturor.

Pensiunea Stadion amplasata in zona centrala a orasului ,ofera servicii de cazare si alimentatie publica , la o clasificare de 3 stele.

In receptia pensiunii,clientul are acces la calculator cu internet si la expresor de cafea.

Cu servicii de calitate , restaurantul este locul ideal in preajma caruia puteti profita de frumosul peisaj , unic si deosebit pentru pozele si filmarile dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prest Alim Sid SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prest Alim Sid SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prest Alim Sid SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.