Direct la continutul paginii »

Nelaura Comimpex SRLOdata ajunsi in unitatea noastra puteti alege intre camere single, duble, matrimoniale si apartamente mobilate modern si confortabil, capacitatea fiind de 36 de locuri.

Clasificarea unitatii este de 3 stele, iar capacitatea restaurantului si terasei fiind de 80 si respectiv 70 de locuri, oferind clientilor nostri climatul ideal pentru servirea mesei intr-un salon calduros si inedit ca design.

Hotelul va asigura o gama vasta de servicii:
- Fax
- Pastrarea obiectelor de valoare
- Xerox
- Internet

Meniul restaurantului este inspirat din bucataria traditionala romanesca oferind o gama vasta de produse savuroase.

GRADINA DE VARA are o capacitate de 40 de locuri locul ideal pentru organizarea unor evenimente cum ar fi: botez, logodna, onomastica etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nelaura Comimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nelaura Comimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nelaura Comimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.