Direct la continutul paginii »

Calipso SAObiectul principal de activitate al societatii este "alimentatia publica". Societatea are in administrare directa un numar de 6 unitati de alimentatie publica, fara personalitate juridica, toate situate in Municipiul Oradea. De asemenea, societatea are in proprietate o serie de spatii comerciale, acestea fiind inchiriate.

In acest moment dezvoltam in Oradea cel mai ambitios proiect local in domeniu, un complex hotelier de 5 stele, in parteneriat cu un prestigious lant hotelier mondial.

Avem o traditie de aproape 20 de ani in domeniul alimentar, iar investitiile din ultima perioada ne-au permis sa dezvoltam o capacitate mare de productie prin cele 2 laboratoare proprii. In viitorul apropiat, intentionam sa extindem aria de distributie a produselor proprii si in judetele invecinate.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Calipso SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Calipso SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Calipso SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.