Direct la continutul paginii »

Rofersped SASocietatea SC ROFERSPED SA a luat fiinţă în anul 1997. Capitalul social este integral românesc, din acesta 91,76 % aparţinând acţionarului principal SNTFM CFR MARFA SA iar 8,24 % aparţinând altor acţionari.

Din anul 1998 este membră USER iar din anul 2000 este membră FIATA. În anul 2004 a câştigat premiul internaţional pentru calitate în servicii.
Din 2010 avem o nouă strategie de marketing şi management, orientată spre atragerea de noi clienţi şi parteneri de trafic.

Echipa de specialişti vă oferă consultanţă în alegerea unor soluţii şi rute optime de transport feroviar.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rofersped SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rofersped SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rofersped SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.236