Direct la continutul paginii »

Sartorom Impex SRLOdata cu mutarea in noul nostru sediu din Bucuresti am inaugurat impreuna cu furnizorii nostri de aparatura de laborator o serie de manifestari profesionale, seminarii si workshop-uri, care sa marcheze atat valoarea colaborarii noastre de-a lungul anilor, utilitatea spatiilor generoase de care ne bucuram, cat si aniversarea a 20 de ani de activitate.

prima firma de aparate de masura din Romania post-decembrista

prima firma de aparatura de laborator care s-a certificat ISO 9001

prima firma de echipamente de laborator care ofera si servicii de metrologie si etalonari in regim acreditat ISO 17025
firma de aparate de laborator cu cea mai vasta retea de birouri comerciale zonale (Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Craiova, Braila)

TESTATI concret si practic experienta noastra si avantajele de care beneficiati colaborand cu noi, participand alaturi de noi la toate manifestarile aniversare care vor avea loc in urmatoarele 12 luni si care vor fi anuntate mereu pe prima pagina a site-ului nostruContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sartorom Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sartorom Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sartorom Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.