Direct la continutul paginii »

Auto Rally SRLÎn cadrul scolii noastre profeseaza peste 20 instructori auto, tineri dar experimentati, care dau dovada de seriozitate, calm si respect pentru fiecare dintre dvs, aceia care treceti pragul scolii de soferi ”Auto Rally”.
Nu ezitati! Dvs. sunteti pe drumul cu prioritate… dvs. stabiliti locul si ora intalnirii in vederea efectuarii orelor de conducere, de restul ne ocupam noi!

Societatea “Auto Rally” a fost infiintata in data de 17 martie 2006, principalul obiectiv fiind acela de a promova calitatea si de a indruma elevii cu o deosebita atentie, fiind un mentor deosebit pentru acestia, indiferent de personalitatea si caracterul fiecaruia. Pentru ca civilizatia moderna este una a ”vitezei”, a dezvoltarii rapide in toate domeniile de activitate, permisul de conducere devine o necesitate, iar vremurile cand acesta reprezenta un ”lux” au apus demult.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Rally SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Rally SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Rally SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.047