Direct la continutul paginii »

Oscar Print SRLValoarea lucrarilor publicate a fost recunoscuta de institutii precum Academia Romana, Institutul de Istorie Nicolae Iorga, Uniunea Juristilor din Romania, Fundatia Magazin Istoric, prin premiile acordate autorilor.

Editura OSCAR PRINT, infiintata in 1993, a ramas fidela ideii de a publica carti valoroase din domeniul socio-uman (istorie, antropologie, drept, economie, psihologie - sociologie, limbi straine), precum si manuale scolare.

In prezent atit editura cit si tipografia OSCAR PRINT au primit certificarea ISOO 9001-2001.

Lucrarile sunt semnate de autori consacrati, renumiti profesori universitari si cadre didactice de prestigiu.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oscar Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oscar Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oscar Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.110