Direct la continutul paginii »

Tipograf Service SRLActivitatea la aceasta firma a fost deosebit de fructuoasa si interesanta, ei asigurand si scolarizarea pe plan profesional.

Fondatorul acestei societati, Dl. Szocz Attila, si-a inceput activitatea in domeniul tipografic inca din anul 1990, la Poligrafia de stat din Brasov.

Pe parcurs a devenit necesara insa infiintarea unei firme cu specific strict tipografic: TIPOGRAF SERVICE SRL. Utilajele montate si reparate de noi sunt printre cele mai complexe din lume, valoarea unora depasind suma de 3 milioane de euro.

Rampa de lansare a fost sectia de mecanica fina-matrite si reparatii capitale din cadrul Poligrafiei, care, dupa anii '90, prin privatizare in cadrul programului MEBO, s-a transformat in Tiposervice SA.

SC TIPOGRAF SERVICE SRL a fost infiintata pe baza cererii excesive a pietei de tehnicieni calificati in repararea si intretinerea utilajelor tipografice.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipograf Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipograf Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipograf Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.