Direct la continutul paginii »

Editura Princeps Edit SRLEditura PRINCEPS EDIT (director: Filomena Corbu, consilier editorial: Daniel Corbu) a luat fiinţă în anul 2001, din dorinţa de a veni în întâmpinarea cititorului prin editarea atât a operelor clasice, cât şi a celor semnate de autori contemporani.

Astfel în cei şapte ani de existenţă au fost editate sub sigla editurii noastre, la standardele cerute de piaţa actuală a cărţii, peste 800 de titluri în 18 colecţii, pe suport de hârtie, precum şi câteva titluri dintr-un amplu program de editare carte pe suport electronic (CD multimedia în două colecţii: Mari scriitori români şi Mari pictori români) declanşat în 2004.


Editura a avut şi continuă să aibă în vedere cărţi de interes pentru toate categoriile şi pentru toate vârstele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Princeps Edit SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Princeps Edit SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Princeps Edit SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.882