Direct la continutul paginii »

Osibo Autocom SRLUtilizarea lui de catre Societatea Comerciala OSIBOAUTOCOM a demonstrat ca programul este robust si flexibil , sigur in exploatare si usor de utilizat de catre persoane fara pregatire speciala in domeniul IT.

Utilizatorul beneficieaza de viteza de lucru , organizare eficienta a intregii activitati (personal,cursanti,urmarire termene scadente a documentelor cu valabilitate impusa,intocmirea tuturor documentelor necesare din dosarul de scolarizare a cursantiilor,evidenta activitatii autovehiculelor utilizate la pregatirea cursantiilor de la introducerea in societate pana la scoaterea din functiune,sistem de avertizare asupra oricaror termene scadente in curs de expirare,etc.)

Acest program este un instrument necesar si util pentru desfasurarea activitatii unei scoili de pregatire a viitorilor conducatori auto .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Osibo Autocom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Osibo Autocom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Osibo Autocom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.549