Direct la continutul paginii »

Future Management Consulting Grup SRLRealizarea unui parteneriat pe termen lung cu fiecare din clienții noștri bazat pe încredere, prin oferirea de servicii de calitate în domeniul resurselor umane pentru creșterea eficienței și îndeplinirea obiectivelor organizaționale.

Future Management Consulting Grup activează cu succes pe piața românească de training și consultanță din anul 2005 și ne-am propus încă de la început să contribuim la succesul partenerilor noștri, promovând creșterea eficienței și competenței angajaților din organizații.

Furnizarea de soluții complexe de HR prin implementarea de sisteme, instrumente și practici dedicate creșterii performanțelor organizațiilor client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Future Management Consulting Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Future Management Consulting Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Future Management Consulting Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.342