Direct la continutul paginii »

Oak System SRLSC OAK SYSTEM SRL este distribuitor autorizat al dresurilor Fiore si al lenjeriilor Uniconf, Roza si Eldar.

Seriozitatea, serviciile oferite si promptitudinea cu care satisfacem necesitatile clientilor nostri ne diferentiaza de concurenta. De aici, si sloganul nostru: “Rolul principal in distributie”.

DISTRIBUTIE / SC OAK SYSTEM SRL va ofera in cel mai scurt timp produsele comandate de dvs. Agentii nostri preiau comenzile dvs si vi le si livreaza la sediul punctului dvs de lucru

Distribuim in judete din Muntenia, Moldova, Oltenia, dar onoram solicitarile venite din orice colt al tarii.

Daca oferta noastra v-a convins, dumneavoastra ne puteti transmite solicitari pe adresa de e-mail [email protected], sau direct din pagina de contact.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oak System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oak System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oak System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.609