Direct la continutul paginii »

Nbc Arhitect SRLNBC-arhitect ( Bogdan Neagu Constantin) a fost selectat in top 50 de birouri de arhitectura din Romania de catre Banca de Informatii in Constructii, Arhitectura si Urbanism - Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" si BusinessWeek.

2010

Locul 1, Insign Awards pentru amenajare Centru de Conferinte Golden Tulip, jurizare Moroso - Italia
Locul 1 , Fatada anului 2009 cu locuinta " bloc aviatiei"

2009

Locul 1 concurs design de corpuri de iluminat cu lampa Frame la concursul "Orion iti premiaza creativitatea" juriul format din membri FDV grup ( incluzand branduri ca Leucos, I tre, Murano due, Aureliano toso, Art lucialternative, Luxit ) -Italia .
Finalist concurs design corpuri de iluminat cu lampa" ceas" si lampa "square" la concursul " Dependent de design" concurs organizat de revista Elle decoration clasat in primii 10 din 160 de participantiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nbc Arhitect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nbc Arhitect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nbc Arhitect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.186