Direct la continutul paginii »

Cad Art SRLPresteaza servicii in domeniul cadastrului, geodeziei, cartografiei, topografiei, constructiilor civile si industriale, intocmeste documentatii pentru: inscrierea in cartea funciara a imobilelor, obtinerea autorizatiei de construire, studii topografice, proiecte de urbanism de detaliu, proiecte de urbanism zonale, materializarea in teren a limitelor de proprietate,retele geodezice de indesire, executa lucrari de topografie inginereasca, urmarirea comportarii in timp a constructiilor, etc.

Compania CAD-ART utilizeaza la masuratorile terestre echipamente de ultima generatie. Echipamente GPS Leica 1200 folosite in masuratori de precizie cu ajutorul satelitilor , statii totale Leica model TPS 1200, nivele laser de precizie si distomate laser. Personalul companiei este perfectionat in permanenta pentru a raspunde prompt si eficient la cerintele solicitantilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cad Art SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cad Art SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cad Art SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.846