Direct la continutul paginii »

Creo Mixt SRLCompania noastra a fost infiintata in anul 1993, este situata in Constanta si activeaza judetul Constanta. Avand 15 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: proiectare, cadastru, intabulari si topografie inginereasca.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national, precum si persoane fizice. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Creo Mixt SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Creo Mixt SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Creo Mixt SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.761