Direct la continutul paginii »

Arcadia Engineering SRLARCADIA ENGINEERING este partener si unic reprezentant in Romania al MPE Corporation din Japonia, producator de succes al parcajelor mecanice automatizate multietajate, avand o experienta indelungata in dezvoltarea pe piata japoneza si mondiala a acestor sisteme.

Parcajele mecanice automatizate multietajate au aparut si s-au dezvoltat din dorinta de a gasi o solutie eficienta pentru contracararea efectelor negative in planul circulatiei si parcarii autovehiculelor datorate lipsei cronice de spatiu. Aceste sisteme ofera un randament al utilizarii spatiului si o siguranta a autovehiculelor mult superioare parcajelor clasice.

Sistemele mecanice automatizate multietajate reprezinta un produs nou pe piata din Romania. De aceea site-ul nostru doreste in primul rand a va informa cat mai complet despre ceea ce sunt, cum functioneaza, precum caracteristicile si avantajele utilizarii acestor sisteme.

In final, dupa oferirea unei imagini exacte a acestor sisteme complexe de parcaje, este prezentata si oferta firmei noastre. Credem ca sistemele noastre pot rezolva orice situatie particulara privind parcarea in mod sigur si eficient a autovehiculelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arcadia Engineering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arcadia Engineering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arcadia Engineering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.