Direct la continutul paginii »

General Infocad SRLSC General Infocad SRL Bacau este infiintata si organizata sub aceasta denumire din anul 2004 avind la baza un colectiv de profesionisti cu experienta anterioara, iar in anul 2005 obtine si prima autorizare de clasa
a-II-a.

Majoritatea dintre noi avem de rezolvat citeva probleme cu specific cadastral aparute in urma transferului de proprietate, a unei mosteniri sau pentru a putea construi o locuinta, un sediu de firma sau orice alta constructie civila sau industriala.


Profesionistii din domeniu reuniti in societatea comerciala GENERAL INFOCAD SRL, va ofera servicii de geodezie, topografie si cadastru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Infocad SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Infocad SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Infocad SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.610