Direct la continutul paginii »

Molinaro Topo Expert SRLDesi SC Molinaro Topo Expert SRL a fost infiintata doar in 2007, experienta in domeniu a personalului specializat este mult mai mare.

Echipa SC Molinaro Topo Expert SRL este coordonata de d-l Vrinceanu Ionel, expert topograf autorizat de ANCPI si manager al companiei, in prezent si expert tehnic judiciar, in specializarea „topografie, cadastru si geodezie”, ale carui competente ca inginer topograf au fost permanent perfectionate incepand cu anul 1994 atat in Romania cat si in USA unde a obtinut si un Master’s Degree in Administratie la Florida International University.

Continuand sa profeseze, a acumulat o vasta experienta, lucrand pentru firme de topografie cu traditie in USA, alaturi de specialisti cu experienta de peste 30 de ani in domeniu.

In tot acest timp, a finalizat lucrari in toate domeniile specifice topografiei de la identificari de terenuri, masuratori topografice si pana la trasari de autostrazi, constructii, comerciale sau rezidentiale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Molinaro Topo Expert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Molinaro Topo Expert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Molinaro Topo Expert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.