Direct la continutul paginii »

Amacreda Construct SRLVa oferim o gama larga de solutii de decorare cu jaluzele verticale in ceea ce priveste latimea materialului (latimea standard este 127 mm, dar oferta noastra cuprinde si latimi mai mici), compozitia acestuia (poliester, fibra de sticla, bumbac, pvc) sau chiar realizarea de jaluzele verticale personalizate cu diferite modele.

Jaluzelele verticale reprezinta o solutie tot mai utilizata in domeniul decoratiunilor interioare. Fasiile verticale permit trecerea luminii si realizarea unui raport vizual cu exteriorul.

Va oferim o gama complexa de copertine, utilizate pentru acoperirea de suprafete mici, medii si mari. Diferitele modele de copertine imbina utilitatea oferita cu un design modern, atragator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amacreda Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amacreda Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amacreda Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.