Direct la continutul paginii »

Princer SAS.C. PRINCER S.A. are o experienţă de peste 40 de ani de proiectare în construcţii, realizare de expertize şi consolidări, extinderi şi modernizări, restaurări ale clădirilor.

Compania noastră are implementat SMC în conformitate cu cerinţele ISO 9001:2001 în următoarele domenii:
- proiectant general în domeniul construcţiilor civile şi industriale;
- proiectant de specialitate pentru specialităţile arhitectură, rezistenţă, instalaţii, drumuri şi sistematizare verticală în domeniul construcţiilor civile şi industiale;
- consultanţă şi studii în proiectarea si execuţia lucrărilor de construcţii civile şi industriale;
- conservare şi restaurare monumente istorice.

Politica firmei este să ofere clienţilor servicii de calitate superioară, în conformitate cu aşteptările acestora, cu reglementările legale aflate în vigoare şi standardele profesionale aplicabile, la un preţ competitiv.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Princer SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Princer SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Princer SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.067