Direct la continutul paginii »

Asimetric SRLBiroul de arhitectura Asimetric, are misiunea de a va oferi servicii complete de proiectare si arhitectura in conditii de competenta si profesionalism la un pret competitiv in raport cu calitatea prestatiei, astfel incat rezultatul final sa fie mai presus de asteptarile clientului.

De ce Asimetric? Deoarece cuvantul asimetric contine intelesul unui spatiu construit sau a unei imagini lipsite de simetrie, de regularitate, de uniformitate, dar totodata ceva natural si firesc, definit de unitatea diversitatii.

Suntem o echipa tanara si motivata care a inceput activitatea de proiectare in 2005 cu o vasta experienta in domeniu de proiectare sustinuta cu programe CAD de la Nemetschek.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Asimetric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Asimetric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Asimetric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.709