Direct la continutul paginii »

Terra International SRLSocietatea a fost infiintata in anul 1994 pe codul CAEN 7112 - Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.

In urma activitatii desfasurate si a specializarii personalului, firma a obtinut certificari in domeniul: activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea (geodezie; cadastru; topografie; activitati de elaborare a registrelor locale de spatii verzi ca sisteme informationale de tip GIS; activitati de elaborare banci de date ca sisteme informationale de tip GIS; activitati de consultanta, instruire si implementare sisteme informationale de tip CAD-GIS; activitati de evaluare impact asupra mediului; activitati de sanatate si securitate ocupationala si aparare impotriva incendiilor).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Terra International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Terra International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Terra International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.