Direct la continutul paginii »

Roads Building Project SRLFirma S.C. ROADS - BUILDING - PROJECT S.R.L. ofera servicii de proiectare si consultanta in domeniul rutier. O echipa tânără şi dinamică, sta la dispozitia dumneavoastra pentru a elabora eficient si rapid proiecte complexe .

Indicam prin serviciile noastre solutii eficiente, adaptate cerintelor beneficiarului, conforme cu legislatia, normativele si reglementarile in constructii in vigoare in Romania.

Misiunea companiei S.C. ROADS - BUILDING - PROJECT S.R.L. este de a executa proiecte de cea mai buna calitate într-o maniera profesionala si eficienta din punct de vedere tehnic si financiar.

In prezent prin angajatii permanenti sau prin colaboratori putem acoperi o mare diversitate de tipuri de lucrari. Specialistii nostri sunt ingineri constructori, ingineri proiectanti de drumuri, cai ferate si poduri, experti tehnici si verificatori atestati MLPAT, topografi, geologi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Roads Building Project SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Roads Building Project SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Roads Building Project SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.