Direct la continutul paginii »

Steca Romania SRLCompania Steca Romania SRL este partener al firmei Steca Elektronik Gmbh [^] și oferă produse de înaltă calitate destinate sistemelor bazate pe energie solară.

Steca Elektronik Gmbh este unul dintre producatorii de vârf ai industriei de echipamente solare și este prezentă pe toate cele trei segmente ale acestei piețe și anume cea a sistemelor cu conectare la rețeaua electrică (PV grid connected), a sistemelor fără conectare la rețeaua electrică (PV off grid) și respectiv pe cea a sistemelor termice solare ( Solar thermal).

De asemenea, Steca Romania oferă și servicii de consultanță, proiectare și instalare de echipamente solare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Steca Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Steca Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Steca Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.150