Direct la continutul paginii »

Quest Communication SRL
Quarzolith este o firma de materiale de constructii cu o inalta experienta si competenta profesionala, dobandita inca din anul 1952 cand a fost infiintata de catre arhitectul Johann Webersberger.

Serviciile oferite si produsele puse la dispozitie clientilor sunt extrem de variate, acest lucru datorandu-se in special dezvoltarii puternice a infrastructurii si arhitecturii care pe zi ce trece se vrea a fi cat mai durabila.

Produsele firmei implica in primul rand materiale de constructii de ultima generatie, cum ar fi placi de rigips interior-exterior, pardoseli pentru exterior sau interior de diferite tipuri si culori, vopsele lavabile cu o rezistenta garantata pentru interioare sau exterioare.

Pavaje de diverse tipuri, pasta de mortar si stalpi de beton, toate acestea avand o calitate austriaca ce de-a lungul timpului a devenit una din cele mai cautate in cele mai durabile planuri de constructie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Quest Communication SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Quest Communication SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Quest Communication SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.992