Direct la continutul paginii »

Praktik Design SRLSocietatea noastră a luat fiinţă în anul 2007, având ca obiect principal de activitate proiectarea inginerească în domeniul construcţiilor. Piaţa construcţiilor se afla în 2007 în plin avânt beneficiind de o finanţare generoasă din partea diferiţilor investitori.

Începând de atunci, am pus în slujba clienţilor noştri cele mai eficiente instrumente software, cu ajutorul cărora am elaborat soluţiile optime.

Proiectele executate de societeatea noastră se remarcă prin calitate, acurateţe dar mai ales prin uşurinţa cu care executantul lucrării se ghidează după documentaţia noastră.

Proiectele pretenţioase au beneficiat şi beneficiază de atenţie sporită din partea noastră. De aceea ne asigurăm atât prin calitatea documentaţiei de execuţie cât şi prin suportul tehnic specializat direct pe şantier, că lucrarea va decurge fără probleme.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Praktik Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Praktik Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Praktik Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.