Direct la continutul paginii »

Movieplex Cinema SRLCu o capacitate de peste 2500 locuri (dintre care 26 destine persoanelor cu dizabilitati) repartizate in 11 sali de cinema, dotate cu aer conditionat, sunet Dolby Digital si alte standarde occidentale iti poate oferi o experienta unica. Echipa noasta va sta la dispozitie pentru confortul dumneavoastra.

Va punem la dispozitie o cafenea destinata in egala masura fumatorilor si nefumatorilor, doua "popcorn bar-uri", precum si un "beer bar".

Facilitatile noastre sunt construite nu numai pentru ati oferi cel mai confortabil mod de a viziona un film, dar si pentru a gazdui evenimente precum:

prezentari de moda

conferinte de presa

intalniri ale companiei

prezentari de produse si sampling

activitati de marketing si promovareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Movieplex Cinema SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Movieplex Cinema SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Movieplex Cinema SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.731