Direct la continutul paginii »

Exploatarea Miniera Harghita SRLIn prezent EXPLOATAREA MINIERA HARGHITA SA functioneaza ca societate pe actiuni cu caplital exclusiv privat.

Societatea are sediul în municipiul Miercurea-Ciuc, str. Harghita, nr. 98, jud. Harghita, România.

In decursul anilor S.C. EXPLOATAREA MINIERA HARGHITA S.A. pe baza proiectelor de cercetare geologica, elaborate de specialistii intreprinderii, a executat lucrari de cercetare geologica in regie proprie.

Societatea noastra detine si un centru de afaceri dotat cu: piscina incalzita si acoperita, sauna, teren de tenis suspendat, popicarie, sala de fitness, solar, loc de joaca pentru copii, crama si o mica ferma cu cai, ponei, magari, vaci, porci, pasari, oi, capre si caini.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Exploatarea Miniera Harghita SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Exploatarea Miniera Harghita SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Exploatarea Miniera Harghita SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.255