Direct la continutul paginii »

Intercomfilm Distribution SRLInterComFilm Distribution S.A. a fost infiintat in martie 2000, si obiectul acesteia de activitate este distributia filmelor de cinema.

In prezent, compania este licentiata Sony Pictures si este numarul unu pe piata de distributie a filmului in Romania.

Desi InterComFilm a fost fondat in anul 2000, radacinile acesteia se regasesc inca din anul 1992, cand GFR Distribution a fost fondat ca fiind prima companie privata distribuitoare de film de pe piata romaneasca. La inceput, GFR a fost distribuitor pentru Warner Brothers si Columbia Tristar Pictures. In 1995, 20th Century Fox a acordat votul de incredere catre GFR, care a devenit astfel distribuitor.

In martie 2000, InterCom RT a cumparat 51% din actiunile GFR, formand astfel o asociere, care intrunea aceeasi pasiune si experienta in industria filmului, dedicata indeplinirii nevoilor si cererintelor Studiourilor de film.

De 16 ani compania noastra este principalul distribuitor de pe piata. Cota noastra de piata a fost intotdeauna situata intre 40-52%, in functie de numarul de filme distribuite in fiecare an.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intercomfilm Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Intercomfilm Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intercomfilm Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.