Direct la continutul paginii »

Evolution Film Production SRLProfesionişti, oneşti faţă de client şi de imaginea lui. Ştim ce presupune o investiţie. Timpul pe care ni-l acordaţi este la fel de preţios atât pentru voi, cât şi pentru noi.

Suntem creativi si dinamici! Produsul oferit va vorbi despre noi de la sine.

Aparatura de care dispunem ne permite să lucrăm în orice condiţii: de la înregistrări în studio până la filmări de reportaje, documentare, spoturi publicitare. Altfel spus, provocaţi-ne!

Să muncim: să filmăm, să montăm, să avem ocazia de a fi creativi şi dinamici! Greu ne dezlipim de un lucru care ne incită şi ne stimulează profesional!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Evolution Film Production SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Evolution Film Production SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Evolution Film Production SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.987