Direct la continutul paginii »

Radin Impex Com SRLStilul rustic imbinat cu dotarile moderne, natura, mancarurile cu specific romanesc si pescaresc, caldura si profesionalismul personalului sunt doar cateva motive pentru care oaspetii nostri revin saptamanal.

La numai 20 de km de Bucuresti in comuna Belciugatele, zona Candeasca, locatia de agrement Valea Iazurilor, amplasata pe malul lacurilor intr-un peisaj mirific ofera clientilor sai intimitate, o atmosfera deconectanta, multiple posibilitati de relaxare.

Anul 2003. Momentul in care firma Radin a preluat Iazurile Candeasca. Sus la poze se pot observa cele 2 iazuri, datand din 2003.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Radin Impex Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Radin Impex Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Radin Impex Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.895