Direct la continutul paginii »

Doripesco SADORIPESCO este o societate comercială cu capital integral privat înfiinţată în anul 1998, sediul administrativ fiind în localitatea Hălchiu, judeţul Braşov.

Ne-am străduit şi am reuşit cu succes să îmbinăm producţia de peşte cu pescuitul sportiv şi turismul de profil.

Datorită începuturilor, creşterea şi prelucrarea peştilor reprezintă partea sentimentală a afacerii. În timp, am reuşit să ne extindem aria de activitate a companiei spre alte activităţi cum ar fi turismul, construcţiile, producţia de betoane şi turbă, staţiile de combustibil.

Doripesco este o afacere de familie dezvoltată cu pasiune şi devotament, cu dragoste pentru profesiune şi respect pentru natură.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Doripesco SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Doripesco SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Doripesco SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.132