Direct la continutul paginii »

Paradox Film SRLO companie care reuneste un grup de profesionisti cu o activitate notabila in film, publicitate, televiziune, videoclip-uri muzicale si radio.

Veti gasi aici artisti remarcati in festivalurile internationale : Montreal, Edingburgh, Sankt-Petersburg, New-York, Los Angeles, Berlin.

Filme de lung si scurt metraj in pelicula (Happy End, Nevroze Nocturne, etc). Productii TV de succes si interes (Profesii, cariere, Istoria petrolului in Romania). Comerciale pentru : UTI, AFCN, Connex, Rentrop & Straton, TNT, MCC.

Paradox Film poate angaja productia integrala fie a unui film, unei emisunii TV sau a unui spot publicitar.

PARADOX FILM dispune de un grup de editare non-lineara profesionala AVID, cabina de sunet pentru inregistrari voci, personal si echipament pentru priza directa si postsincron, aparatura si utilaje pentru filmare si iluminare pe 35mm, super 16, Dvcam,insotite de personal specializat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paradox Film SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paradox Film SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paradox Film SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.719