Direct la continutul paginii »

Studio N.i.c SRLStudioul de înregistrări NIC este situat în oraşul Ocna Mureş din judeţul Alba. Principala activitate a studioului este înregistrarea trupelor de orice gen, începând de la cele de jazz, pop, rock sau dance pâna la tarafurile de muzică populară.

Indiferent de genul abordat, trupele sau soliştii care ne-au fost clienţi au plecat acasă cu un material audio foarte bun, majoritatea întorcându-se pentru alte înregistrări, iar unii dintre ei chiar ne-au recomandat altor muzicieni care au început o colaborare de durată cu Studio NIC.


Dacă aveţi nevoie de un demo, de o înregistrare audio la nivel profesional, sau dacă pur si simplu vreţi să vă testaţi talentul muzical nu ezitaţi să ne contactaţi: tarifele practicate sunt imbatabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Studio N.i.c SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Studio N.i.c SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Studio N.i.c SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.158