Direct la continutul paginii »

Mediapro Distribution SRLMediaPro Distribution, parte integranta a trustului MediaPro, este o companie noua din cadrul diviziei de Entertainment, infiintata in anul 2006, cu scopul de a asigura in conditii de maxim profesionalism atat distributia de continut a produselor Media Pro Pictures, cat si distributia all rights a achizitiilor contractate de la producatori independenti precum: The Weinstein Company, Lakeshore Intl., Focus Features, Capitol Films s.a.

MediaPro Distribution detine statutul de unic si exclusiv agent de vanzare al produselor Media Pro Pictures WORLDWIDE, portofoliu sau fiind intregit de licentele contractate cu :

Producatori europeni: Icon Distribution, EuropaCorp, Celluloid Dreams, Capitol Films, TF1, Pathe Distribution;

Producatori americani: Miramax, Lakeshore Intl., The Weinstein Company, Focus Features, Lions Gate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mediapro Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mediapro Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mediapro Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.395