Direct la continutul paginii »

Esox SRLCapacitatea de productie a societatii este de cca. 100 tone peste pe an (puiet + peste de consum) care este distribuit prin magazinele de desfacere proprii si prin terti.

In anul 1985 s-a infiintat la Bacau prima intreprindere piscicola la acea vreme din judet care avea in exploatare piscicola iazurile Motoseni, Pereschiv, Gaiceana, Antohesti si lacurile de acumulare de pe raul Siret.

In prezent, societatea are ca actionar majoritar pe doamna inginer Sosu Maria si are in exploatare urmatoarele acumulari:
• Ferma Motoseni
• Ferma Horgesti

Specii principale de peste obtinute in policultura: crap, somn, salau, stiuca, sanger, novac, cteno si caras.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Esox SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Esox SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Esox SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.708