Direct la continutul paginii »

Fish Tour Delta SRLCa proiecte de viitor, conducerea firmei va continua investitiile in infrastructura de pescuit, va face toate demersurile pentru achizitionarea de teren ce permite realizarea intreagii investitii si va dezvolta Amenajarea Piscicola Obretin II.

Ferma piscicola Obretin II, este la inceputul activitatii sale si necesita realizarea de investitii pentru asigurarea conditiilor de lucru si pentru desfasurarea curenta a activitatii piscicole.

Societatea FISH TOUR DELTA SRL a fost infiintata in anul 2006. In data de 02.02.2010, societatea FISH TOUR DELTA SRL, preia dreptul de proprietate asupra Pepinierei Piscicole OBRETIN II.


Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fish Tour Delta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fish Tour Delta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fish Tour Delta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.579