Direct la continutul paginii »

Doi M SRLPe masura trecerii anilor din profitul net, societatea s-a dezvoltat astfel incat in anul 2006 sa realizeze activitate de comert in trei magazine alimentare si doua baruri.

Societatea comerciala S.C. DOI M S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului al Judetului Dambovita si a luat fiinta in anul 1991 in comuna Butimanu, judetul Dambovita incepand cu o mini activitate de comert cu amanuntul, avand in dotare un singur magazin.

In 1995 am inchiriat un bazin piscicol unde desfasuram activitate de productie piscicola intensiv furajata, productie care este comercializata atat prin magazinele unitatii noastre cat si prin magazine de specialitate din Bucuresti, Ploiesti etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Doi M SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Doi M SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Doi M SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.128