Direct la continutul paginii »

Imago Studio SRLProcesul de tiparire se realizeaza direct din computer. Ajustarile finale se pot face fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bun de tipar. Tiparul digital se aplica pentru: pliante, afise, carti de vizita, mape de prezentare, fluturasi, brosuri, cataloage, coli cu antet, invitatii, felicitari, calendare, etc.

ImagoStudio este inscrisa in Registrul Cinematografiei nr. 632/09022006 si este membra a Uniunii Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania/Asociatia Romana de Gestiune a operelor din audiovizual.

Am obtinut locul I la MTV Romania pentru realizarea tehnica a videoclipului "Tot ce vrei" - Directia 5. Revista TV Mania a acordat locul 2 productie "Vand fan", realizata de echipa noastra.

Am participat la realizarea a numeroase filme si emisiuni de diferite genuri, difuzate pe canale nationale si internationale de televiziune, Antena 1, Prima TV, TVR, WDR, ARD, Canal Arte, MTV Europe, IT Entertainment USA, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imago Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Imago Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imago Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.