Direct la continutul paginii »

Rtn Media SRLStudioul îşi propune să combine înzestrarea tehnică şi umană existentă în cadrul companiei cu potenţialul prezent, acumulat de comunităţile creştine româneşti, cu scopul de a valorifica în folosul gloriei lui Dumnezeu spiritualitatea creştină.

Standardul calitativ pe care ni-l propunem este la nivelul cerinţelor actuale atât din punctul de vedere spiritual cât şi profesional. Dorim să fim relevanţi prin ceea ce facem în conformitate cu principiile şi Cuvântul lui Dumnezeu.

Producţiile realizate sunt difuzate în momentul de faţă în Statele Unite ale Americii şi Canada, pe canalul NCN din Cluj-Napoca iar în perioada imediat următoare ne propunem să emitem pe canale cu audienţă naţională în România.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rtn Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rtn Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rtn Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.964