Direct la continutul paginii »

Karmann.ro SRL-Asa cum va spune si deviza noastra noi ne gasim intotdeauna timp pentru dumneavoastra sa va gasim solutii profesionale de igiena si curatenie.

Echipa Karmann ofera, lucrand cu marci de prestigiu cum ar fi Jofel, Katrin, Saga, Ultimatic si nu in ultimul rand Spring Air, va ofera solutiile profesionale si complete pentru igiena "din afara casei", adaptate oricarui tip de locatie. Firma Karman este una din cele mai dinamice companii din domeniul din Romania este o companie cu capital 100% romanesc.

Daca pentru mentinerea igienei acasa avem nevoie de anumite tipuri de produse (hartie igienica, prosop hartie, port prosop, dozator sapun, prosoape pliate, servetele, accesorii toaleta), aceste produse nu se mai potrivesc in salile de baie ale unei cladire de birouri, ale unui spital, ale unei hale industriale, ale unui loc public unde sunt necesare o serie de produse precum: dispenser hartie igienica, dispenser sau dozator sapun, dispenser prosop hartie, port prosop hartie - prosoape zz , prosoape pliate, servetel zz si diverse tipuri de rola hartie - rola hartie midi sau rola hartie mini, precum si o multime de alte accesorii pentru toaletaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Karmann.ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Karmann.ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Karmann.ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.