Direct la continutul paginii »

Mixmontan SRLTeleviziunea Valea Prahovei TV a fost lansată la Sinaia în luna noiembrie, 2007, sub numele de Montan TV ca un răspuns la necesitatea de informare a localnicilor și turiștilor din zona Valea Prahovei.

La început, televiziunea a fost difuzată în rețeaua UPC din localităţile: Sinaia, Buşteni, Azuga şi pe internet.

Din primăvara lui 2009, Montan TV îşi schimbă numele în VP-TV şi se deschide a doua redacţie la Câmpina, în felul acesta mărindu-se zona de acoperire şi în localităţile: Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Câmpina şi comunele învecinate.


La 1 iunie, televiziunea VP-TV îşi deschide şi redacţia din Ploieşti şi extinde zona de acoperire în localităţile: Ploieşti, Plopeni şi Boldeşti Scăieni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mixmontan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mixmontan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mixmontan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.660