Direct la continutul paginii »

Cis Solutions SRLConstruim solutii. Inovam. Iti oferim sisteme software care se adapteaza la modul in care lucrezi. Tu esti cel care stabileste scenariile de functionare si le modeleaza folosind componentele noastre.

Noi te ajutam.

Realizam aplicatii pentru gestiunea afacerii tale. Pentru gestiunea documentelor, a personalului, a proiectelor, a contractelor. Sisteme de raportare si analiza financiara.

Poti defini fluxuri de procese, poti urmari actiunile membrilor echipei tale, care au la dispozitie instrumente interactive si colaborative pentru organizarea activitatii, pentru gestiunea si procesarea datelor.

Componentele noastre sunt disponibile si in sistemul SaaS (Software as a Service), daca ai nevoie deocamdata doar de facilitati punctuale pentru gestiunea activitatilor tale si preferi sa platesti mai putin pentru inceput, pana ne cunoastem mai bine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cis Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cis Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cis Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.545