Direct la continutul paginii »

Cdi Software Solutions SRLCDI Software Solutions dezvoltă software de gestiune pentru firmele mici şi mijlocii.

Scopul nostru este ca programele să fie uşor de folosit, să nu necesite personal specializat pentru operare, la un preţ competitiv care să ofere clienţilor o amortizare foarte rapidă a investiţiei.

Program CDI Foi Parcurs - automatizarea foilor de parcurs pentru autovehicule şi a Fişei de activităţi zilnice, reducând substanţial timpul necesar întocmirii acestora.

Programul permite memorarea rutelor standard folosite în deplasările efectuate (din punct de vedere al numărului de km), a datelor despre autovehicule şi despre şoferi, calculând automat numărul de kilometri parcurşi şi kilometrajul, în funcţie de rutele încărcate în foile de parcurs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cdi Software Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cdi Software Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cdi Software Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.783