Direct la continutul paginii »

Creative Blue SRLAstfel AC Net 2000 va propune externalizarea serviciilor IT si vine in intampinarea dumneavoastra atat cu solutii complete cuprinzand servicii IT de consultanta, proiectare si implementare, cat si cu servicii de administrare si suport pentru infrastructura IT.

Externalizarea serviciilor IT permite extinderea si aprofundarea acestora, prin intermediul unei echipe de specialisti, nefiind nevoie de dezvoltarea unor resurse IT proprii; astfel costurile si investitiile în domeniu vor fi optimizate.

Contribuim la reducerea costurilor prin eficientizarea componentei IT, furnizarea de solutii si prin punerea in slujba dvs. a cunostintelor noastre in scopul negocierii sau oferirii celor mai bune contracte pentru comunicatii sau echipamente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Creative Blue SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Creative Blue SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Creative Blue SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.847