Direct la continutul paginii »

Real Data Group SRLirma SC Real Data Group SRL a fost fondata in anul 2002. Putin mai tarziu am obtinut si certificarea ISO 9001.

Firma noastra ofera solutii complete (atat desktop, cat si web) pentru managementul consiilor locale, care includ: registrul agricol, gestiunea taxelor si impozitelor, arhivare electronica etc.

Tehnologiile folosite la dezvoltarea aplicatiilor sunt cele mai noi tehnologii Microsoft.

In curand veti gasi pe site documentatii si tutoriale legate de aplicatiile noastre ce vor putea fi accesate in orice moment de clientii nostri printr-o simpla autentificare.

De asemenea, orice contribuabil va putea avea acces la un calculator cu ajutorul caruia veti putea calcula taxele si impozitele pe care le aveti de platit pentru bunurile detinute, astfel fiind informat inainte de a merge sa platiti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Real Data Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Real Data Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Real Data Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.351