Direct la continutul paginii »

Micromedia Dev SRLÎnfiinţată în ianuarie 2008 firma Micromedia dev S.R.L. intră pe piaţa IT în ideea de a dezvolta concepte noi, de a utiliza metode de programare moderne în vederea satisfacerii dorinţelor clienţilor.

Ne propunem din start să nu avem bariere în a dezvolta ceea ce clientul doreşte şi garantăm că vom respecta termenele deoarece înţelegem cât de important este să predăm lucrările la timp.

Încercăm să realizăm proiecte complexe cu o interfaţă plăcută şi cu opţiuni intuitive şi uşor de utilizat; vom îmbina astfel utilul cu plăcutul încât lucrul cu aplicaţiile noastre va fi o adevărată plăcere.

Încercăm din start să luăm în calcul toate variantele astfel încât să nu ne scape nimic şi clientul să aibă control total asupra aplicaţiei în orice moment.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Micromedia Dev SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Micromedia Dev SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Micromedia Dev SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.072