Direct la continutul paginii »

Expert Software Group SRLEXPERT Software este un grup international de firme specializate in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii.

Marca EXPERT exista pe piata din 1996 si apartine companiei EXPERT Software Group SRL din Oradea, centrul operational pentru Europa.

Centrul operational Asia-Pacific este compania Expert Software Asia din Kuala Lumpur, Malaiezia. Agentia guvernamentala de dezvoltare ICT din Malaiezia (MDEC) a certificat Expert Software Asia ca MSC Status Company.

In prezent, peste 500 de companii si institutii din Romania si Malaysia folosesc solutii EXPERT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Expert Software Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Expert Software Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Expert Software Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.385