Direct la continutul paginii »

Spectrum SRLERP Sirius inglobeaza politici de preturi, comenzi catre furnizori si clienti, comenzi B2B, managementul receptiilor, managementul livrarilor, managementul transporturilor.


Concept unitar care are orientari distincte pe verticale de activitate:

- Panificatie, brutarie, cofetarie
- Carne si produse din carne
- Lapte si produse din lapte
- Inghetata

Scopul solutiilor de analiza (Business Intelligence - BI) este de a obtine noi informatii din prelucrarea datelor in scopul de a favoriza luarea de decizii corecte.


ERP Sirius este integrabil 100% cu vanzarile din retelele de magazine, cu platorma Oracle Business Intelligence si cu modulul Financiar - Contabilitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Spectrum SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Spectrum SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Spectrum SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.488